Mansur Yavaş'ın polemik yaratan cumhurbaşkanı adaylığı sözlerine yalanlama

Mansur Yavaş'ın polemik yaratan cumhurbaşkanı adaylığı sözlerine yalanlama

Mansur Yavaş'ın söylediği iddia edilen "Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, seçim çalışmalarına katılmayacağım" açıklaması yalanlandı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandığı gün altı parti liderleri ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı açıklandı. Bunun üzerine Mansur Yavaş'ın "Diğer genel başkanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olacaksa, seçim çalışmalarına katılmayacağım” dediği iddia edildi.

'TEYİTSİZ HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİ'

Yavaş'ın söylediği iddia edilen sözlerine ilişkin Mansur Yavaş İletişim Ofisi'nden yalanlama geldi. Yapılan açıklamada mevcut ifadelerin 'kesinlikle' doğru olmadığının altı çizilerek, "Kaynağı belli olmayan, dayanaksız, teyitsiz ve 'kulis' adı altında paylaşılan bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN