Mansur Yavaş'tan müzisyenlere destek: Park konserleri düzenlenecek

Mansur Yavaş'tan müzisyenlere destek: Park konserleri düzenlenecek

Kademeli normalleşme sürecinde zor günler geçiren müzisyenlere ilişkin bir destek de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş, sosyal medyadan hesabından, ‘Müzisyenler desteksiz kalmayacak‘ sloganıyla park konserleri yapılacağını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi müzisyenleri desteklemek adına konser serisi başlattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından, 16 Haziran Çarşamba günü başlayacak ‘Parklarda Mutluluk Sahneleri‘ konserlerinin ilk hafta programına ilişkin gönderi paylaştı.

Yavaş, müzisyenlere 500 lira nakdi yardım ödemelerinin de bu hafta içinde tamamlanacağını belirterek, şu açıklamalara yer verdi:

“Başkentimizi Mutluluk Sahneleri ile dolduruyoruz. İlk hafta 7 park ve 68 sanatçı ile başlayıp devamında artıracağımız haftalık mutluluk programlarımıza başlıyoruz. Sahneler bestesiz, müzisyenlerimiz desteksiz, Ankara sanatsız kalmayacak.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN