Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz... O bölgelerde fırtına uyarısı! Meteoroloji uzmanı "risk yüksek" diyerek uyardı

Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz... O bölgelerde fırtına uyarısı! Meteoroloji uzmanı "risk yüksek" diyerek uyardı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri için şiddetli hava olaylarının uyarısını verdi! Uzman isim "risk yüksek" diyerek uyardı...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini etkisi altına alacak şiddetli hava olayları için uyarıda bulundu.

TURUNCU BÖLGELERDE RİSK YÜKSEK

firtina-uyarisi-001.png

Meteoroloji uzmanı Ökten'in yaptığı paylaşım, özellikle bahsi geçen bölgelerde yaşayanların dikkatini çekti. Turuncu renkli bölgelerde şiddetli hava olaylarının beklendiği vurgulanırken, sarı renkli bölgelerde ise bu durumun ihtimalli olduğu belirtildi. Yeşil renkli bölgelerde ise önemli bir hava olayının beklenmediği ifade edildi.

Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yarın Turuncu renkli şehirlerde şiddetli hava olayları görülecek. Risk yüksek. Sarı renkli şehirlerde ihtimal var. Yeşil şehirlerde önemli bir hava olayı yok..." ifadelerini kullanarak vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN