Marmara'da deniz ulaşımına hava engeli

Marmara'da deniz ulaşımına hava engeli

İDO ve BUDO, etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul ile Bursa'da seferlerini iptal ettiğini duyurdu. İptal olan seferler, resmi internet sitelerinde paylaşıldı.

İstanbul'da ve Bursa'da etkili olması beklenen yağış ve rüzgar nedeniyle İDO ve BUDO, çok sayıda seferini iptal etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO), bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruda;

08:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya),
09:30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci),
09:30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas),
10:00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci),
11:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya),
11:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas),
12:55 Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

İDO'DAN SEFER İPTALLERİ

İDO'dan yapılan açıklamaya göre ise 07:45 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy, 11:30 Kadıköy-Yenikapı-Bandırma ve 15:30 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy seferleri iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN