Mayıs ayı emeklinin cebini dolduracak! Emekli promosyonlarında dev rakam: En yüksek promosyon veren bankalar...

Mayıs ayı emeklinin cebini dolduracak! Emekli promosyonlarında dev rakam: En yüksek promosyon veren bankalar...

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri mayıs ayı ile birlikte güncellendi. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleriyle birlikte bankalar arasındaki rekabet hız kazandı. Emekli vatandaşlar ise en çok promosyon veren bankayı araştırmaya devam ediyor. Peki en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor? İşte tüm detaylar...

turkiye-ish-bankasi-1536x864.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emekli maaş promosyonlarını mayıs ayı ile birlikte duyuran bankalardan birisi de İş Bankası oluyor. Güncel emekli promosyonları ile birlikte emekli maaşınızı taşımanız halinde 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi hesabınıza yatırılıyor. Ek bir koşul istemeden emekli promosyonu almak istiyorsanız İş Bankası'nda gidebilirsiniz.

ing-b-1.jpg

ING BANK GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

ING Bank en yüksek emekli promosyon veren bankalar arasında yer alıyor. Emekli maaşınızı ING Bank'a taşımanız halinde 8 bin 500 TL'ye varan koşulsuz promosyon ödemesini alıyorsunuz. Ayriyeten otomatik fatura talimatı vererek promosyona ek 1500 TL daha ücret alabilirsiniz.

55608.jpg

QNB FİNANSBANK GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

En yüksek emekli promosyon ödemesi yapan bankalardan birisi de QNB Finansbank olarak biliniyor. Başvuruda bulunan emekli vatandaşlara 8 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Ayriyeten CardFinans Emekli Kredi Kartına sahip olarak promosyona ek 1200 TL kazanabilirsiniz

1527527.jpg

AKBANK GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) üzerinden emekli olan vatandaşlar Akbank'a başvurması halinde 7.000 TL'ye varan promosyon ödemeleri yapılıyor. Promosyon ödemeleri maaş aralıklarına göre yapılmaktadır. Akbank ayriyeten emekli vatandaşlara promosyona ek 1.500 TL chip-para ödemesi yapılıyor.

denizbank-depo1691584774180-5924078f-8cee-425b-88b2-0991778f8508.jpg

DENİZBANK GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Emekli promosyon ödemelerinde en yüksek veren bankalardan birisi de Denizbank oluyor. Maaşınızı Denizbank'a taşımanız halinde EYT'li vatandaşlara 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesini yapıyor. Promosyon ödemesinde ilk bir sene için ise havale, EFT ve fast işlemleri ücretsiz olarak yapma hakkı tanınıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN