Meclis'e ziyaretçi yasağı

Meclis'e ziyaretçi yasağı

TBMM Genel Kurulunda pazartesi günü başlayacak olan bütçe görüşmeleri nedeniyle Meclis'e görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılmayacak. Bütçe görüşmeleri resmi tatiller de dahil olmak üzere 24 Aralık tarihine kadar aralıksız devam edecek.

TBMM Genel Kurulu yeni haftaya yoğun mesaiyle başlayacak. TBMM Genel Sekreterliğinden milletvekillerine gönderilen duyuruda, 'TBMM Genel Kurulunun 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi' ile '2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere 11-24 Aralık 2023 tarihleri arasında resmi tatil günleri de dahil olmak üzere her gün için çalışacağı hatırlatıldı.

Duyuruda, Genel Kurulun 11 Aralık 2023 Pazartesi günü ve 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 12.00'de, diğer günler ise saat 11.00'de çalışmalarına başlayacağı ve görüşmelerin günlük programın tamamlanmasına kadar devam edeceği belirtildi.

Milletvekillerinin bütçe görüşmeleri süresince Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN