Medya kuruluşlarından 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ortak yayın

Medya kuruluşlarından 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ortak yayın

RTÜK, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan yayın spotunun, televizyon ve radyolarda ortak yayınla sunulacağını duyurdu. Yapılacak olan yayınla birlikte deprem bilincinin pekiştirilmesi ve afetlere karşı farkındalık düzeyinin artırılması hedefleniyor.

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan 28 saniyelik öncelikli yayın spotu, televizyon ve radyolarda ortak yayında yayınlanacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların deprem bilincinin pekişmesi ve afetlere karşı farkındalık düzeyinin artırılması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) televizyon ve radyolar için ayrı ayrı spot hazırlandı.

Hazırlanan 28 saniyelik öncelikli yayın spotu, RTÜK tarafından onaylandı.

Yayın kuruluşları, üst kurulun internet sitesine yüklenecek öncelikli yayın spotunu indirerek, Maraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yıl dönümü olan 6 Şubat'ta saat 19.00'da ortak yayında yayınlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN