Melek Mosso'yu yine hedef göstermişlerdi: Konseri iptal edildi

Melek Mosso'yu yine hedef göstermişlerdi: Konseri iptal edildi

Yaptığı konuşmalarla kamuoyu oluşturmak ve kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik dikkat çeken Melek Mosso'nun konserlerinin yasaklanması için yine hedef gösterildi. Tepkiler üzerine Süleymanpaşa Belediyesi, Mosso'nun Kiraz Festivali'ndeki konserini iptal etti.

Şarkıcı Melek Mosso, kadına yönelik baskı ve şiddete karşı mücadele eden sanatçılar arasında bulunuyor. Gösterilerinde yaptığı çarpıcı konuşmalarıyla bilinen Mosso, geçtğimiz günlerde bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Mosso'nun açıklamalarını gerekçe gösteren iktidara yakın çevreler, sanatçıyı hedef gösterdi ve 'konserleri iptal edilsin' kampanyası başlattı.

ÖDÜLÜNÜ KADINLARA ADAMIŞTI

Mosso, PowerTürk Müzik Ödülleri töreninde aldığı ‘en iyi cover şarkı’ ödülünü kadınlara adamıştı. Mosso, ödül konuşmasında "Kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum" dedi.

'KONSERLERİ İPTAL EDİLSİN' KAMPANYASI

Mosso’nun sözleri iktidara yakın kesimlerin tepkilerine neden oldu ve hedef gösterildi. AK Partili belediyelerin Mosso’ya konser verdirmemesi, yaklaşan konserlerinin de iptal edilmesi talep edildi. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin organize ettiği ‘Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde 11 Haziran Pazar sahne alacak olan Mosso’nun konserinin iptal edilmesi yönünde baskı yapıldı.

BELEDİYE İPTAL ETTİ

Tekirdağ'da AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi, Mosso'nun Kiraz Festivali'ndeki konserini iptal etti. Konserin, Mosso’nun bir paylaşımı retweetlediği için sosyal hedef alınması üzerine iptal edildiği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN