Meral Akşener liderler turuna devam ediyor: Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün başladığı Altı Masa'nın Genel Başkanlarına yapmış olduğu ziyaretlere devam ediyor. İlk olarak Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret eden Akşener sonrasında Gültekin Uysal ile bir araya gelmişti. Akşener, bugün ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'nın liderleriyle buluşmalarına devam ediyor. Akşener, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ofisinde ziyaret etti.

fm5xdjgxoaaj-uk.jpeg

Akşener, 26 Ocak'ta toplanacak olan Altılı Masa'nın toplantısı öncesinde parti liderleri ziyaret turuna çıktı.

fm5y4tdxwaqqsom.jpeg

6214516.jpg

İLK OLARAK DAVUTOĞLU'NA ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa liderlerine ziyaret kapsamında dün ilk olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu parti merkezinde ziyaret etti.

3557594-810x458.jpg

İKİNCİ DURAK DEMOKRAT PARTİ'YE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Meral Akşener, dün Davutoğlu'nu ziyareti sonrası Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bugün Celal Bayar Köşkü’nde bir araya geldi.

ekran-goruntusu-2023-01-19-171207.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN