Meteoroloji'den çarpıcı uyarı: Resmen donacağız!

Meteoroloji'den çarpıcı uyarı: Resmen donacağız!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Orta Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer yerlerde kar yağışı bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde de don olayı ve sis etkisini gösterecek. Diğer yandan hava sıcaklığı ise ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Giresun, Kars, Ağrı, Iğdır ve Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzeydoğusu, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Orta Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların gece saatlerinden sonra Hatay çevreleri ile Adana ve Mersin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

BUZLANMA VE DON OLAYI

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığı, ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

3 ŞUBAT 2023 CUMA GÜNÜ

1.jpg

4 ŞUBAT 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

5 ŞUBAT 2023 PAZAR GÜNÜ

1-002.jpg

6 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

1-003.jpg

7 ŞUBAT 2023 SALI GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN