Meteoroloji'den Cumartesi alarmı! Camları zangır zangır titretecek!Muğla, İzmir,İstanbul, Çanakkale korku filmi gibi bir gece..

Meteoroloji'den Cumartesi alarmı! Camları zangır zangır titretecek!Muğla, İzmir,İstanbul, Çanakkale korku filmi gibi bir gece..

Muğla, İzmir, İstanbul, Edirne, Çanakkale’de yaşayanlara uyarılar peş peşe geldi. Herkes hazırlığını yapsın resmen korku filmi gibi bir gece yaşanacak. Camları bile yerinden oynatacak. İşte Cumartesi felaketi…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar yakından takip edilirken herkes gözlerine Cumartesi gününe çevirdi. Meteoroloji uzmanları 36 saat sürecek yeni hava olayının detaylarını paylaştı. Muğla'dan İstanbul'a kadar etkisini sürdürecek. Herkes hazırlığını yapsın yer yerinden oynayacak. İşte Cumartesi felaketi…

KABUS GİBİ BİR GECE YAŞANACAK

Hava Forum, Cumartesi günü yaşanacak hava tablosunun detaylarını paylaştı. Afrika'dan yola çıkan 36 saatlik sıcak hava dalgasının yurda doğru harekete geçtiğini belirten Hava Forum, Cumartesi gününü işaret ederek lodoslu yaz tadında bir hava beklentisi olduğunu söyledi.

Image

Cumartesi günü gece saatlerinde lodosun camları zangır zangır sarsabiliceği aktarılırken Trakya'dan başlayarak Ege ve Marmara'da hat şeklinde yağmur geçişi olabileceğinin altı çizildi. Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:

“Afrika'dan 36 saatlik sıcak hava dalgası ülkemize doğru yola çıktı. Cumartesi lodoslu yaz tadında hava bekleniyor. Lodos, cumartesi gecesi camları zangır zangır sarsabilir. Lodosla cumartesi gece Trakya'dan başlayarak Ege ve Marmara'da hat şeklinde yağmur geçişi de bekliyoruz.”

BİR UYARIDA METEOROLOJİ UZMANINDAN GELDİ

Yaptığı açıklamalarla yakından takip edilen meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Tehlikeli Lodos Fırtınası diyerek vatandaşları tek tek uyardı. Tedbir alınması gerektiğinin altını çizen Ökten, özellikle Çanakkale, Gökçeada, Bozcaada ve Edirne'de lodosun etkili olacağına vurguladı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN