Metrobüste şoke eden sözler: Senin gibi eşim olsa kafasını koparırım

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde metrobüste iki yolcu arasında yer verme tartışması yaşandı. Erkek yolcu yer kavgası ettiği kadına "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyerek tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Beylikdüzü'nde metrobüse binen iki yolcu arasında yer verme tartışması yaşandı. Bir erkek yolcu yer verme nedeni ile kavga ettiği kadını, "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" diyerek tehdit etti. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

BEN KAFA KOPARTMAKTAN YATTIM

Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Güzelyurt Metrobüs Durağı'nda yaşandı. Erkek yolcu kadına, "Benim senin gibi eşim olsa kafasını koparırım" dedi. Kadının, "Koparamazsın" şeklinde cevap vermesi üzerine tehditlerine devam eden yolcu, "Koparırım. Sen kafanı yorma. Ben kafa kopartmaktan yattım. Ben 8 senedir mahkumum. Pandemi nedeniyle çıktım" dedi. Kavganın uzaması nedeniyle metrobüsteki yolcular araya girdi.

Kadına tehditler savuran yolcu ise metrobüsten inerek yoluna devam etti. İki tarafın da polise giderek şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşananlar ise metrobüsteki başka bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler