Metrobüste yolcuların 'koltuk kavgası' kamerada: Birbirlerinin boğazını sıkıp saçını çektiler

Beylikdüzü- Avcılar seferini yapan metrobüste iki yolcu arasında çıkan yer verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Diğer yolcular birbirinin boğazını sıkıp saçını çeken ikiliyi ayırmakta zorlandığı o anlar kamaeralara yansıdı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Beylikdüzü - Avcılar istikametindeki bir metrobüsün içerisinde gerçekleşti. İddiaya göre, boş olan koltuğa oturmaya çalışan iki şahıs, tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

YOLCULAR GÜÇLÜKLE AYIRDI

Yaşanan kavgada taraflardan biri diğerinin saçını tutarak çekerken metrobüsteki diğer vatandaşlar, ikiliyi ayırmakta büyük bir zorluk yaşadı. Bir süre sonra şahıslardan biri kalkıp giderek tartışmaya son verirken yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir