MetroPOLL'den 'yardım kuruluşlarına güven' anketi: Ahbap zirvede Kızılay dipte

MetroPOLL'den 'yardım kuruluşlarına güven' anketi: Ahbap zirvede Kızılay dipte

MetroPOLL Araştırma Şirketi, 'yardım kuruluşlarına güven' anketinin sonuçlarını paylaştı. Katılımcıların en güvendiği kuruluş Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap oldu. Ankette Ahbap'ın puanı 7,8 oldu. 'Babala - Oğuzhan Uğur' 6,4 puanla ikinci, AFAD 6,3 puanla üçüncü oldu. İHH'nin puanı ise 6,1 oldu. Deprem felaketinde çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay, ankette son sırada yer aldı. Kızılay'ın puanı yüzde 5,9 oldu.

MetroPOLL Araştırma Şirketi, "Türkiye'nin Nabzı Şubat 2023" araştırmasının "Yardım Kuruluşları" anketinin sonuçlarını paylaştı. Anketinde, deprem felaketinin ilk günlerinde çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay son sırada yer aldı. Katılımcıların en güvendiği kuruluş ise Ahbap oldu.

Ankette katılımcılara, "Aşağıda size sayacağım kurumların her birine ne derece güvendiğinizi (0'dan 10'a kadar) 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 şeklinde bir puan vererek değerlendirir misiniz?" sorusu yöneltildi.

2-001.jpg

'AFAD ÜÇÜNCÜ SIRADA'

Katılımcıların en güvendiği kuruluş Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap oldu. Ankette Ahbap'ın puanı 7,8 oldu.

'Babala - Oğuzhan Uğur' 6,4 puanla ikinci, AFAD 6,3 puanla üçüncü oldu.

İHH'nin puanı ise 6,1 oldu.

Deprem felaketinde çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay, ankette son sırada yer aldı.

Kızılay'ın puanı yüzde 5,9 oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN