MHP genel seçim hazırlıklarına başlıyor

MHP genel seçim hazırlıklarına başlıyor

Yerel seçimlerde yüzde 4,99 oy alan ve 8 belediye kazanan Milliyetçi Hareket Partisi'nde genel seçim çalışmalarına başlanması dikkat çekti. 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren MHP'li Burhan Mucur, "Genel Başkanımızın talimatı ile Haziran’dan itibaren sahalara ineceğiz. Yerel seçim bitti, genel seçim hazırlıklarına başladık” dedi.

31 Mart yerel seçimlerin Cumhur İttifakı'nda yer alan ve yüzde 4,99 oy alan Milliyetçi Hareket Partisi'nde genel seçim çalışmaları başlıyor.

Düzenlediği basın toplantısında 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, genel seçim hazırlıklarına başladıklarını açıkladı.

"Genel Başkanımızın talimatı ile Haziran'dan itibaren sahalara ineceğiz" diyen Mucur, "Yerel seçim bitti, genel seçim hazırlıklarına başladık. Hedefimiz, Samsun'da Milliyetçi Hareket Partisi'ni birinci parti yapmaktır. Cumhur İttifakı'nı Samsun'da birinci parti yaptık" ifadelerini kullandı.

h8d8h8d8.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Önce devletim, sonra milletim" sözünü hatırlatan Burhan Mucur, "AK Parti’ye teşkilatlar olarak büyük destekler veriyoruz. 17 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz 14. Büyük Kurultay’da Genel Başkanımızın Samsun’a verdiği önemi bir kez daha gördük. Kurultayda Samsun’dan 3 kişinin MYK ve MDK’da yer alması bizim için büyük bir gurur kaynağıdır" mesajını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN