MHP'de 'Sinan Ateş' istifası: Başından beri bir duruş bekledim

MHP'de 'Sinan Ateş' istifası: Başından beri bir duruş bekledim

MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Karadeniz, Sinan Ateş suikastı konusunda partisinin sürdürdüğü suskunluğa tepki göstererek, bu tutumu vicdanen kabul etmesinin mümkün olmadığını belirtip, görevinden ve parti üyeliğinden ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz ay, Ankara'da sokak ortasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti hakkında iktidar kanadındaki sessizlik ve bu tutuma tepkiler sürüyor. Olayla ilgili özellikle MHP'ye eleştiriler gelirken, son olarak, partinin Samsun İl Başkan Yardımcısı Av. Tuğçe Karadeniz, partisinin durum karşısındaki sessizliği sebebiyle görevinden ve üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.

2-002.jpg

'VİCDAN SAHİBİ BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLMANIN GEREĞİNİ YAPIYORUM'

Karadeniz, "partinin takındığı tutumu vicdanen kabul etmesinin mümkün olmadığını" belirterek, cinayet gününden beri partiden bir duruş beklediğini fakat zamanla yapılan açıklamalar sebebiyle, bu beklentinin boşuna olduğunu anladığını ifade etti.

Karadeniz; vicdan sahibi bir insan, hukukçu ve Türk milliyetçisi olmanın gereğini yaptığını ve istifa ettiğini bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN