MHP'nin acı günü

MHP'nin acı günü

MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bunun üzerine MHP lideri Bahçeli sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Bahçeli acısını paylaşarak, "Ferhat Çakıroğlu’nun geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucu vefat etmesinden derin bir teessür duydum. Merhum arkadaşımız her zaman dua ve hayırla anılacak, davamıza ve partimize hizmetleri saygıyla hatırlanacaktır" şeklinde konuştu.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören MHP MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu, dün yaşamını yitirmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de konuya ilişkin taziye mesajı yayımladı.

'ÇAKIROĞLU AİLESİNİN VE CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN'

Bahçeli'nin ifadeleri şöyle; "Değerli dava arkadaşım ve Merkez Yönetim Kurulu üyemiz Ferhat Çakıroğlu’nun geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucu vefat etmesinden derin bir teessür duydum. Merhum arkadaşımız her zaman dua ve hayırla anılacak, davamıza ve partimize hizmetleri saygıyla hatırlanacaktır. Aziz şehitlerimize ve değerli arkadaşım Ferhat Çakıroğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Çakıroğlu ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun diyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Rabbim taksiratını affetsin"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN