Mide bulandıran görüntü: Tankın içine girip zeytin sepetledi!

Sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan bir görüntü mide bulandırdı. Görüntüde ismi açıklanmayan bir kişinin çıplak halde tankın içine girerek yeşil zeytinleri sepetlediği görüldü. Sosyal medyada viral olan o anlar eleştiri oklarının hedefine oturdu. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı konuyla ilgili inceleme başlattı.

Daha önce Konya'da temizlik kazanında süt banyosu yapan bir kişinin infial yaratan görüntülerini sindiremeden bu kez Manisa'daki benzer bir görüntü gıda güvenliğimizin nasıl tehdit altında olduğunu gösterdi.

TikTok sosyal medya uygulamasında yayınlanan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu anlar saniye saniye çekilerek paylaşıldı. O anlarda tankın içindeki kişinin çıplak olması büyük tepki topladı.

'BİR SÜRE ZEYTİN YİYEMEYECEĞİZ'

Sosyal medyada kısa sürede binlerce izlenmeye ulaşan görüntüler tepkilere neden oldu. Sosyal meyda kullanıcıları görüntülerle ilgili "Manisa'da sofralık yeşil zeytin imalatında mide bulandıran görüntüler.
İşletmeyi Tarım Bakanlığı biliyordur herhâlde", "Anlaşıldı, artık bir süre zeytin yemeyeceğiz…", "Gram ile evine zor zeytin alan vatandaş şimdi de tiksinmekten evine sokamaz olacak!" yorumlarını yaptı.

BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, bir kişinin zeytin tankının içine girerek zeytinleri sepetlediğine ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü ile ilgili inceleme başlatıldığı açıklandı. Bakanlıktan, Manisa’da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan, bir kişinin yeşil zeytin tankının içine girerek kendisine verilen boş sepetleri doldurduğu görüntülere ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan, salamura zeytinin gıda güvenilirliği ve insan sağlığına uygunsuz şekilde sepetlenmesine dair görüntülerle ilgili Bakanlığımız tarafından inceleme başlatılmıştır" denildi.

YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir