Migros'tan görülmedik kampanya! Yetişen poşetini dolduruyor! 89 TL’ye kıyma satışı başladı! Daha ucuzu yok

Migros'tan görülmedik kampanya! Yetişen poşetini dolduruyor! 89 TL’ye kıyma satışı başladı! Daha ucuzu yok

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Migros yeni indirim kampanyası ile herkesin gözdesi olacak. Dünyaca ünlü dev market zinciri 81 ildeki şubesinde geçerli olacak kampanyanın detaylarını paylaştı. Kıyma fiyatını görenler gözlerine inanamıyor. Elinizi çabuk tutun. İşte Migros kampanya detayları…

Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok mağazası bulunan Migros yeni indirim kampanyası ile müşterilerin gözdesi oluyor. Ekonomik kriz ortamında yaptığı indirimler ile müşterilerin cebini rahatlatan market bu kez de gözüne kıymayı kestirdi. Kırmızı et satışı sık sık gündemde yer alırken Migros görülmedik fiyatlar ile müşterilerin karşısına çıkıyor. Birçok farklı üründe indirim uygulayan zincir market 89 TL'den kıyma satışı yapıyor. İşte Migros kampanya detayları…

MİGROS’TAN ÇILDIRAN FİYATLAR!

İsveç merkezli perakende market zinciri 1948 yılında hizmet vermeye başladı. Türkiye, İsviçre ve birçok ülkede hizmet faaliyeti veren Migros indirim kampanyaları ille de müşterilerin yüzünü güldürüyor. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Migros temel gıda ürünlerinden giyme ev eşyalarından elektronik eşyaya kadar pek çok farklı ürün ile müşterilerin ihtiyacını karşılıyor.

migros.jpg
Artan fiyatlar vatandaşları zor durumda bırakırken Migros'tan görülmedik bir kampanya geldi. Piyasada Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Kooperatifi marketleri tarafından yapılan et kampanyasına Migros'ta dahil oldu. Zincir Market tarım krediden daha uygun fiyata et satışı yapıyor. Kıyma fiyatlarının 89 TL'ye düştüğünü açıklayan Migros, müşterilerle dolup taşıyor.

MİGROS İNDİRİM ÜRÜNLERİ

Migros tarafından yapılan kampanya ile birlikte indirimde yer alan ürünler şu şekildedir:

Uzman kasap dana kıyma 89 TL
Migros tam yağlı beyaz peynir 85.50 TL
Enka pastörize tuzsuz tereyağı 155 TL
Migros siyah zeytin 28.90 TL

migros-ind.jpg
Migros yarım yağlı süt 15.45 TL
Migros domates salçası 31.90 TL
Migros haşlanmış fasulye / nohut konservesi 17.90 TL
Migros Osmancık pirinç 67.90 TL
Migros üzüm pekmezi 54.90 TL

migros-ind-1.jpg
Migros gün kurusu Malatya kayısısı 44.90 TL
Migros gold kahve ekonomik paket 56.90 TL
Migros hepsi bir arada tablet 49.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN