Millet İttifakı Liderleri İsrail'in Gazze saldırısını kınadı

Millet İttifakı Liderleri İsrail'in Gazze saldırısını kınadı

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesaplarından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Kılıçdaroğlu, "Yerimiz Filistin'in yanıdır" ifadelerini kullandı. Davutoğlu ise, "Mazlum Filistinli kardeşlerimize terör uygulayan İsrail'le normalleşme olamaz!" dedi.

İsrail ordusu, Lübnan'dan atılan bir dizi roketin ardından abluka altındaki Gazze’ye saldırı başlattığını duyurdu. Saldırı sonrası bölgeden dumanlar yükseldi. Saldırıda henüz can kaybı ya da yaralanan kimsenin olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesaplarından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Kılıçdaroğlu, "Yerimiz Filistin'in yanıdır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınıyorum. Yerimiz bellidir, Filistin’in yanıdır."

DAVUTOĞLU: FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE TERÖR UYGULAYAN İSRAİL'LE NORMALLEŞME OLAMAZ!

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu ise, saldırıyı kınayarak "İsrail derhal bu saldırıları durdurmalıdır. Türkiye öncü rol üstlenerek İsrail'e karşı uluslararası toplumu harekete geçirmelidir. Mazlum Filistinli kardeşlerimize terör uygulayan İsrail'le normalleşme olamaz!" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını lanetliyorum. İsrail derhal bu saldırıları durdurmalıdır. Türkiye öncü rol üstlenerek İsrail'e karşı uluslararası toplumu harekete geçirmelidir. Mazlum Filistinli kardeşlerimize terör uygulayan İsrail'le normalleşme olamaz!"

KARAMOLLAOĞLU: ARTIK KAYBEDECEK TEK BİR SANİYEMİZ DAHİ YOKTUR!

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, paylaşımında "Artık kaybedecek tek bir saniyemiz dahi yoktur!" diyerek çağrıda bulundu. Karamollaoğlu, "İsrail’in “işgal ordusu” derhal durdurulmalı ve uluslararası camia bir an evvel harekete geçmeli, geçirilmelidir!" diye yazdı.

Karamollaoğlu'nun ifadeleri şöyle:

"İki gündür sadece “kınanan” terör devleti İsrail, Gazze’ye insanlık dışı yeni bir saldırı başlattı! Artık kaybedecek tek bir saniyemiz dahi yoktur! İsrail’in “işgal ordusu” derhal durdurulmalı ve uluslararası camia bir an evvel harekete geçmeli, geçirilmelidir!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN