Milli Savunma Bakanlığı'ndan dev alım! Açıklama Hulusi Akar’dan geldi! 30.062 kişilik kadro belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan dev alım! Açıklama Hulusi Akar’dan geldi! 30.062 kişilik kadro belirlendi

Devlet kurumunda işe girmek isteyen birçok vatandaş kurumlar tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. Seçim öncesinde duyurusu yapılan Milli Savunma Bakanlığı personel alımları için araştırmalar hız kazandı. MSB personel alımları hakkında detaylar netlik kazanmaya başladı. İşte MSB personel alım detayları…

Günümüzün en büyük problemleri arasında yer alan işsizlik gündemdeki sıcaklığını koruyor. Devlet kurumları tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken son olarak Milli Savunma Bakanlığı kapsamında personel alımı yapılacağı duyuruldu. 30.062 personel alımı yapılacağı belirtilirken başvuru detayları da belli oldu. İşte MSB personel alım detayları…

30.000 PERSONEL ALIMI YAPILACAK


Milli Savunma Bakanlığı seçim öncesinde personel alım duyurusunda bulundu. Bakanlık kapsamında bulunan eleman eksikliğini tamamlamak amacıyla yapılacak alımlar hakkındaki araştırmalarda devam ediyor. Bakanlık bünyesinde 30.000 62 personel alımı yapılacağı belirtilirken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar merak edilen konular hakkındaki detayları paylaştı.

milli-savunma-bakanligi-personel-alimi.jpg

MİLLİ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR AÇIKLADI

Milli Savunma Bakanlığı kapsamında yapılacak 30.062 personel alımı için açıklamalar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. Merak edilen personel alımları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Akar, nitelikli insan gücünün önemine vurgu yaptı. Genç bireyleri Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne davet eden Hulusi Akar, yıl içerisinde Milli Savunma Bakanlığı'na toplam 30.062 personel alımı yapılacağını belirtti. Alımlar için sürecin başladığını vurgulayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çalışmalara devam edildiğinin altını çizdi.

milli-savunma-bakanligi-1.jpg
Milli Savunma Bakanlığı kadrosunda yer almak isteyen binlerce vatandaş ilanlar hakkındaki detayları araştırıyor. Bakanlık kapsamında asker olarak görev almak isteyen genç bireyler için başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Kısa bir süre içerisinde başvuruların netleşmesi beklenirken başvuru şartları ve tarihlerinin açıklanması ile birlikte detayları sizlerle paylaşacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN