Milyonlarca öğrenciye bayram harçlığı devletten! 1000 TL hepsinin hesabına yatırılacak: Cumhurbaşkanı müjdeyi vermişti!

Milyonlarca öğrenciye bayram harçlığı devletten! 1000 TL hepsinin hesabına yatırılacak: Cumhurbaşkanı müjdeyi vermişti!

Seçimlere doğru gidilirken hükümet tarafından müjdeler verilmeye devam ediliyor. Emekli ikramiyelerine gelen zamların ardından yeni müjdeler vereceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzel haberi duyurdu. Öğrenciler bu haberle bayram edecek! Milyonlarca öğrenciye devletten bayram harçlığı. 1.000 TL hemen hesaplara yatırılacak. Peki 1.000 TL öğrenci bayram ikramiyesi kimlere verilecek? Başvurular nereden olacak? İşte detaylar haberimizde...

Milyonlarca öğrenciye bayram harçlığı devletten! Başvuran herkesin hesabına 1.000 TL yatırılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. Peki 1000 TL öğrencilere bayram ikramiyesi (harçlık) ne zaman verilecek? 1000 TL öğrenci ikramiyesi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların yanıtları ve son dakika gelişmeleri...

ghghghgh-45.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan öğrencilere 1.000 TL bayram ikramiyesi merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala, milyonlarca öğrenciye 1.000 TL'lik bayram harçlığı yatması bekleniyor. Peki 1000 TL öğrencilere bayram ikramiyesi (harçlık) ne zaman verilecek? 1000 TL öğrenci ikramiyesi başvurusu nasıl yapılır?

ÖĞRENCİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Öğrenciler 'Öğrenci bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?' sorusunu araştırırken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmiş durumda. Emeklilere olduğu gibi üniversite öğrencilerine de Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye verilmesi bekleniyor. 'Bayram harçlığı' adı altında verilecek bu ödemenin 1000 TL civarında olacağı öngörülüyor.

hjhjjhhj-13.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Öğrenci bayram ikramiyesi çalışmaları devam ediyor. İkramiye ücreti ve ödeme tarihi henüz belli olmadı. Öğrenciye ikramiye ödemelerinin, emeklilere de olduğu gibi bayramdan önce verilmesi bekleniyor. Yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı 29 Temmuz'da idrak edecek. Kurban Bayramı ikramiyelerinin de bayramdan 1 hafta önce hesaplara yatması bekleniyor.

ghhggh-30.jpg

ÖĞRENCİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti cephesinin önümüzdeki günlerde duyurmayı planladığı 3 sürpriz vaat hazırlıklarını sürdürüyor. Duyurulacak sürprizlerden birisi de gençlere bayram harçlığı olacak. Üniversite öğrencilerine tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda, yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek. "Bayram harçlığı" adı altında üniversite öğrencilerine verilecek paranın bin lira civarında olması öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN