Motokuryeyi öldürdüğünü televizyon programında itiraf etmişti! İkinci ceset şoku

Motokuryeyi öldürdüğünü televizyon programında itiraf etmişti! İkinci ceset şoku

Antalya'da 20 Aralık 2023'te kaybolan motokuryenin öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı cesedi gömdüğü yeri gösterdi. Cesedin gömüldüğü bölgede yapılan aramada, Z.B'nin baldızı Z.E.A'nın cesedi de bulundu.

Antalya'da yaşayan kurye A.D., 20 Aralık 2023 tarihinde motosikletiyle kayboldu. Annesi ve yengesi, 32 yaşındaki A.D.'yi aramak için bir televizyon programı ekibinden yardım istedi. Polis, Müge Anlı'nın televizyon programına katılan Z. B.'yi (33), şüpheli tavırları sebebiyle gözaltına aldı. Cinayet şüphesi üzerine gözaltına alınan Z. B., sorguda A.D.'yi gömdüğü yeri itiraf etti.

uuuu.jpg

Şüphelinin, yer göstermesi için Antalya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cesedin gömüldüğü Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş araziye götürüldü. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada motokurye A.D.'nin cesedine ulaşıldı.

AYNI BÖLGEDE İKİNCİ CESET ŞOKU

Cinayet zanlısının ifadesiyle bölgede ikinci ceset için, ilk bulunan cesedin 30 metre uzağında arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 saat süren aramanın ardından ilk cesedin çıktığı yerin kuzeyinde battaniyeye sarılı zanlı Z.B'nin baldızı 26 yaşındaki Z.E.A.’ya ait olduğu değerlendirilen battaniyeye sarılı ceset bulundu. Ceset savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi yapmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ssss.jpg

NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Cinayet zanlısının ifadesine göre A.D ve A.E.Z ile birlikte uyuşturucu madde kullandıktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine zanlı Z.B, A.D'yi öldürdüğünü, ardından ise baldızı Z.E.A'yı da 'öldürmek zorunda kaldığı'nı itiraf etti.

Zanlı Z.B, A.D'nin cesedini motosikletinin arkasından sürükleyerek olay yerine getirdi ve gömdü. Z.E.A'nın cesedini ise motosikletinin arkasından sürükleyerek yaklaşık 30 metre uzağa gömdü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Z.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN