MSB duyurdu: Teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

MSB duyurdu: Teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından duyurduğu bilgide bugün 3 kişinin FETÖ bağlantılarının tespit edilip yakalandığını belirtmişti. MSB, teröristlere ait çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyon Pençe-Kilit ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde gerçekleşti.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde terör örgütüne ait mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.

'73 HAVAN MÜHİMMATI ELE GEÇİRİLDİ'

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Daima milletinin emrinde ve görevinin başında olan Mehmetçiklerimiz, Pençe-Kilit Operasyonu ve Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirdi. Mehmetçiklerimiz son olarak 73 havan mühimmatı ve AK-47 piyade tüfeği ele geçirdi." bilgisini verdi.

3 KİŞİNİN FETÖ BAĞLANTISI OLDUĞU BELİRTİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı bugün paylaştığı bir mesajda ise, 10 kişinin yakalandığı bilgisini vererek, "Hudut Kartallarımız, Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 1’inin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-05-31-at-16-10-10.jpeg
73 havan mühimmatı ve AK-47 piyade tüfeği

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN