Müge Anlı’da dehşet bir olay yaşandı! Stüdyodakiler şok geçirdi… Öldüğünü sanıyordu ama bir anda…

Müge Anlı’da dehşet bir olay yaşandı! Stüdyodakiler şok geçirdi… Öldüğünü sanıyordu ama bir anda…

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert’te bugün dehşet veren bir olay yaşandı. Stüdyodaki seyirciler ve ekran başındakiler resmen şok geçirdi. Öldüğünü sanırken bir anda gerçekleri öğrendi. İşte olayın detayları…

Müge Anlı İle Tatlı Sert, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Gündüz kuşağının reyting rekortmeni olan programda yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Olayın karşısında hem stüdyodaki hem de ekran başındaki izleyiciler şaşkına döndü. Öldü sandığı babasının Müge Anlı dakikalar içinde buldu.

YILLARDIR ÖLÜ BİLİYORDU AMA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Merve Güzel, şimdiye kadar hiç görmediği babasını bulabilmek için Müge Anlı’ya başvuran genç kızın hikayesi yürekleri burktu. Merve Güzel, anneannesi tarafından büyütülürken annesi ile arası açıktı. Annesi, Merve Güzel’e ses sanatçısı olan babası Şahin Künar'ın ayrıldıktan sonra öldüğünü söyledi. Dolayısıyla babanın da bir kızı olduğunu bilmediği öğrenildi. Müge Anlı ise çok geçmeden bilgiler sınırlı olsa da Merve Güzel’in babasını buldu.

yeni-proje-6-001.jpg

BABA VE KIZ BİRBİRİNİ BULDU

Bulunan baba canlı yayına bağlanarak, “"Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve'ye de sahip çıkacağım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN