Muğla'da şüpheli ölüm: 17 yaşındaki Gamze, yatağında ölü bulundu

Muğla'da şüpheli ölüm: 17 yaşındaki Gamze, yatağında ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, yatağında ölü bulundu. Herhangi bir hastalığı olmayan Gamze'nin vücudunda bir yara izine rastlanmadığı, boynunda kızarıklık olduğu bildirildi. Ölüm sebebi, Adli Tıp raporuyla belli olacak.

Edinilen bilgiye göre, Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, annesi tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Yardım istenmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede Gamze'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Herhangi bir hastalığı olmayan kızın vücudunda bir yara izine rastlanmadığı, boynunda kızarıklık olduğu bildirildi. Gamze’nin cesedi ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN