Muharrem İnce'den Özgür Özel'e ziyaret

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e ziyaret

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklamada bulunan iki lider gündemdeki konuları değerlendirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. İnce’yi CHP Genel Merkezi önünde CHP Sözcüsü Deniz Yücel karşıladı.

Nezaket ziyareti olduğu ifade edilen görüşme sonrası Özel ve İnce açıklama yaptı.

CHP 'ANAYASA' GÜNDEMLİ TOPLANACAK

Özel, açıklamasında bugün yerel seçimlerdeki adaylara ilişkin CHP tarafından bir açıklama yapılmayacağı, parti MYK'sının Anayasa Mahkemesi'ne yönelik "darbe" girişimi gündemli toplanacağını ifade etti.

İNCE: YARGI ADALET DAĞITMIYORSA O ÜLKEDE YOKSULLUK KAÇINILMAZ

İnce, yaptığı açıklamada, "Seçim süreciyle ilgili kaygılarımızı dile getirdik. Biliyorsunuz bu memleketin adliyesi zaptiyesi mülkiyesi ele geçirilmiş durumda, memlekette yargı iktidarın sopası olmuş durumda yargının olmadığı bir yerde ekonominin kurallarının düzgün işlemesi mümkün değildir. Eğer yargı Türkiye’de adalet dağıtmıyorsa o ülkede yoksulluk kaçınılmazdır. Bir kez daha tekrar edeyim yargı karın doyurur" dedi.

İnce sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye’de yargı aklını başına almalıdır. Türkiye’de yargı bizi yoksulluğa sürüklemektedir. Bugün dolar 30 lira olmuşsa euro 35 liraya doğru gidiyorsa bunun birinci sorumlusu yargıçlardır, hakimlerdir, siyasetçilerdir. Bu beni ürkütüyor.

İKTİDAR PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜKLE SEÇİME GİRİYOR

Baskılanmış bir döviz yargı eliyle birtakım hizaya getirmeler memleketimizin geleceği açısından bizi ürkütüyor. Son seçimde ne yazık ki hem Cumhurbaşkanlığı'nı hem Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş bir iktidar var. Bu psikolojik üstünlükle bu seçimlere giriliyor. Onun için sayın Özgür Özel’e, CHP amiral gemisidir. O konuda görüşlerimizi aktardık."

1kapak-001.jpg

YEREL SEÇİMLER İÇİN ENDİŞELER PAYLAŞILDI

İnce, yerel seçimlere ilişkin İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

İmamoğlu da İnce'nin desteğine ilişkin, "Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim" açıklamasını yapmıştı.

1kapak-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN