Münevver Karabulut'un katledildiği villa yıkıldı

Münevver Karabulut'un katledildiği villa yıkıldı

Türkiye'yi yerle bir eden Münevver Karabulut cinayetinin işlendiği villa yıkıldı. İstanbul'da cinayetin işlendiği evin de aralarında olduğu villanın sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yerine 12 katlı apartmanların yapılacağı öğrenildi.

Kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan projede 'Lanetli Ev' olarak bilinen Münevver Karabulut'un 2009 yılında katledildiği villa dün yıkıldı.

7008330.jpg

Yerine 12 katlı bloklardan oluşan site yapılacağı öğrenilen villanın çevresinde yaşayan yurttaşlar ise yıkıma başlanılırsa diğer villalara da sıçrayacağını ve Bahçeşehir’in yatay yapılaşma geleneğinin ortadan kaybolacağını savundu.

7008329.jpg

Karabulut cinayetinin yaşandığı villa yıkımı hakkında konuşan mahalle sakini Kudret Çelebi, “Bu sitede bir kadın katledildi, bir kadın cinayeti işlendi. Genç bir kızımız maalesef burada katledildi. Bugünlerde maalesef ki aynı yerde bir doğa katliamı yaşanıyor” diyerek yapılması planlanan yüksek katlı binalara tepki gösterdi.

7008328.jpg7008326.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN