Mustafa Sarıgül tokat işini fazla abarttı! Öyle bir tokat attı ki genç seçmen ekrandan çıktı

Geçtiğimiz günlerde bir baklava baklava işletmesinde tezgahı tokatlayan Mustafa Sarıgül, bu kez de sokak ortasında genç seçmeni tokatladı. Sarıgül'ün genç seçmene attığı tokat sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı yayınladığı videolarla adından söz ettiren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu kez genç seçmene attığı tokatla dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde bir baklava işletmesinde tezgahı tokatlayan Mustafa Sarıgül, daha sonrasında Süper Lig'deki 'yabancı' oyuncu sayısının 8 olması gerektiği görüşünü savunmuş ve son olarak TikTok'ta katıldığı bir canlı yayın esnasında, muhabirin, "Çorum için ne düşünüyorsunuz" sorusuna "Çorum, il olacak" yanıtını vererek dikkatleri üzerine çekmişti.

SOKAK ORTASINDA GENCE TOKAT ATTI

TDP lideri Sarıgül, bu kez sokakta karşılaştığı gence attığı tokatla adından söz ettirdi. Sarıgül'ün genç seçmene attığı tokat sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

AYARI TUTTURAMADI GENCİN KADRAJDAN ÇIKMASINA NEDEN OLDU

Sarıgül, sokakta karşılaştığı gence ismini sordu. Gencin ismini söylemesinin ardından gence şiir okuyan Sarıgül, gencin göğüs kafesine tokat attı. Ayarı tutturamayan Sarıgül, gencin kadrajdan çıkmasına neden oldu. Genç dengesini kaybederek geriye doğru gitti.

Söz konusu videoda Sarıgül önce karşısındaki gence adını sordu.

Ali cevabını alan Sarıgül'ün videonun devamında şunları söyledi:

"Ali, önemli bir isim bak Ali,

Doğudan batıdan yurduma düşen,

Atım eğerlendi kılıcım kuşan,

Ne gezersin alim günlerin geldi"

Sarıgül, okuduğu şiir biter bitmez karşısındaki gencin göğüs kafesine doğru elinin iç kısmı ile tokat attı.

Ancak bu tokadı beklemeyen genç, geriye doğru giderek kadrajdan çıktı. Durumu fark eden Sarıgül genci kendisine doğru çekip sarıldı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN