Sarıgül'den yabancı futbolcu eleştirisi: 8 Türk 3 yabancı oynamalı

Sarıgül'den yabancı futbolcu eleştirisi: 8 Türk 3 yabancı oynamalı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Süper Lig’de mücadele veren takımlarda yabancı uyruklu sporcuların sayısının çok fazla olduğunu savundu. Sarıgül, "8 tane Türk evladı oynamalı, 3 tane yabancı oynamalı. O yabancılarda Alex gibi Hacı gibi, Beşiktaş’a gelen Quaresma gibi kaliteli yabancılar olmalı" dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yabancı futbolcuları eleştirdi. Sarıgül, "Çok üzülüyorum, bunun için… Eskiden Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş takımını ezbere sayardık. Şu anda kimse takımını sayamıyor. Çünkü sahaya bakıyorsunuz ki, sahada komple yabancılar var. Biz, ‘Sporda ekonomik milliyetçilik’ diyoruz" dedi.

8 TÜRK, 3 YABANCI OYNAMALI

Oyuncu kuralıyla ilgili fikrini paylaşan Sarıgül, "8 tane Türk evladı oynamalı, 3 tane yabancı oynamalı. O yabancılarda Alex gibi Hacı gibi, Beşiktaş’a gelen Quaresma gibi kaliteli yabancılar olmalı. Son 1,5 yılda 200’ün üzerinde yabancı oyuncu gelmiş, 600 milyon dolar üzerinde parayı biz boşa atmışız" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN