Dünya devleri Arda’nın peşinde

Dünya devleri Arda’nın peşinde

Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler, Avrupalı kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Daha önce Milan ve Napoli’nin ilgilendiği genç futbolcu için Barcelona ve Paris Saint-Germain devreye girdi.

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’nden altyapısına dahil ettiği ve A Takım’a yükselen 17 yaşındaki Arda Güler, performansı ve yeteneği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un Avrupa Ligi’nde sıkça şans verip Süper Lig’de daha z şans tanıdığı genç yıldız dünya devlerini peşine takmaya devam ediyor.

Arda Güler’in, Avrupa’nın birçok kulübü tarafından yakından takip edildiği bilinirken genç oyuncunun son dönemlerde adı İtalya’nın önde gelen ekiplerinden Milan ve Napoli gibi takımlarla anılmıştı. İtalya’dan taliplerinin yanı sıra Arda için, İspanya ve Fransa’dan da talip çıktı.

İspanyol ve Fransız basınında çıkan haberlere göre Arda Güler için Paris Saint-Germain ve Barcelona, Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Söz konusu haberlerde Barcelona’nın daha önve Kayserispor’dan Emre Demir’i kadrosuna kattığı hatırlatılarak Arda için de devrede olduğu belirtildi. Katalan ekibinin başkanı Laporta’nın yönetimine Arda’nın takibi için direktif verdiği iddia edildi. PSG’nin ise, 17 yaşındaki oyuncu için adım atan ilk takım olduğu ifade edildi.

Fransız ekibinin stratejik danışmanı Luis Campos’un Fenerbahçe’yle görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. PSG’nin Arda Güler için 25 milyon euroyu gözden çıkarttığı ifade edilirken Barcelona’da serbest kalma maddesini ödemeye hazır. Performansı ve yeteneğiyle dikkat çeken 17 yaşındaki oyuncu A Milli Takım’a kadar yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN