Fener’de eksikler arayı kapatacak

Fener’de eksikler  arayı kapatacak

Dünya Kupası arasında çalışmalarına başlayan Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan oyuncular teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Jorge Jesus, oyuncularının maç temposuna kavuşmasını isterken 6 hazırlık maçı talep etti.

Süper Lig’de devre arasına liderlik koltuğunda giren Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan oyuncular teknik direktör Jorge Jesus’un rotasyon sistemini sekteye uğratmıştı. Fenerbahçe’de sakatlıkları geçen Mert Hakan Yandaş, Lincoln, Gustavo Henrique, Joshua King, Emre Mor ve Ferdi Kadıoğlu’nun Dünya Kupası arasında takıma dönmesi teknik heyeti rahatlattı. Bu futbolcuların 30 Kasım’da İspanya ekibi Rayo Vallecano ile oynanacak maçta forma giymesi bekleniyor.

Teknik direktör Jorge Jesus da hazırlık kampında güçlü takımlarla hazırlık maçları yaparak, takımın seviyesini üst düzeyde tutmak istiyor. İstanbul’da iki hazırlık maçı yaptıktan sonra 5 Aralık’ta Antalya’ya gidecek ve 11 Aralık’a kadar kamp yapacak olan Fenerbahçe, iki güçlü ekiple daha hazırlık maçı yapmayı hedefliyor. Hazırlık kampının son etabında İstanbul’da iki maç daha yapmak isteyen teknik heyet, maç temposu yakalayarak ikinci devreye girmek istiyor. Teknik heyet oyun sisteminde kalecilerin de aktif rol almasını isterken bu konuda da çalışmalara başladı. Jesus, kalecilerine oyuna daha fazla katkı yapması yönünde uyarılarda bulundu. Jesus kalecilerinin top kontrolü ve pas yapma özelliklerini geliştirmesini, savunma arkasına atılan toplarda bir stoper gibi hareket ederek topları uzaklaştırmalarını ve uzun pas yapmalarını istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN