10 gün önce evlenmişti! Ünlü isimden Aslı Enver hakkında iğrenç iddia

10 gün önce evlenmişti! Ünlü isimden Aslı Enver hakkında iğrenç iddia

10 gün önce Berkin Gökbudak ile evlenen ve görkemli bir düğünle gündeme bomba gibi düşen ünlü oyuncu Aslı Enver, son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Pınar Eliçe, Didem Delen ve Bilal Özcan’ın sunduğu YouTube programına katılan güzel oyuncu mzel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla ağızları açık bıraktı. Aslı Enver yaptığı iğrenç itirafla hayranlarından sert tepki gördü. Bakın Aslı Enver nasıl bir itirafta bulunmuş?

Uzun süredir birlikte olduğu Berkin Gökbudak ile dünya evine giren güzel oyuncu Aslı Enver, gündemden düşmek bilmiyor. Evliliğiyle herkesi şoke eden Aslı Enver, Pınar Eliçe, Didem Delen ve Bilal Özcan’ın Youtube'da yaptıkları programda flaş itiraflar imza attı. Özcan'ın "Evlenmeden sevişmen normal değil" sözlerine ateş püsküren Aslı Enver öyle bir itirafta bulundu ki duyanların ağzı açık kaldı. Bu kadarı da pes artık! İşte detaylar...

10 GÜN ÖNCE ENVLENMİŞTİ

10 gün önce iş adamı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren güzel oyuncu Aslı Enver, sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi kıskandırmıştı. Görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aslı Enver özel hayatıyla gündem olmaya devam ediyor.

"EVLENMEDEN SEVİŞMEN NORMAL DEĞİL!"

Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen'in YouTube üzerinden sunduğu magazin programına konuk olan Aslı Enver bomba itiraflarda bulundu. Bilal Özcan güzel oyuncunun apar topar evlenmesinin ardında hamile olduğu iddialarını gündeme taşıyarak, "Evlenmeden sevişmen normal değil. "Bu normal mi arkadaşlar? Nasıl normal karşılıyorsunuz? Normalleştirdiler ya! Türk örf ve adetlerinde böyle bir şey yok" dedi." dedi.

kmff-1.jpg

ASLI KIZ OĞLAN KIZ DEĞİL Kİ...

Özcan'ın sözlerine tepki gösteren Pınar Eliçe şu ifadeleri kullandı:

"Böyle şeyler olabiliyor, onlar zaten evleneceklerdi. Aslı kız oğlan kız değil ki... Niye ya sevişmesin kız değil ki... Kocaman bir kadın..."

kmlllll.jpg

Pınar Eliçe'nin sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları "İnsanların özel hayatından size ne?" yorumlarında bulundu.

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Berkin Gökbudak, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi bölümünde yaptı. 8 yaşında bir çocuğu olan Gökbudak, bir firmada ürün müdürü, iş analitiği, satış etkinliği, global ürün müdürü, ve müşteri ilişkileri alanlarında görev yaptı.

Aslı Enver ile adı anılan Berkin Gökbudak hakkında, Aslı Enver şu açıklamayı yaptı; "Yaz başından bu yana iş insanı Berkin Gökbudak ile aşk yaşıyor. Önceki gün Levent'te görüntülenen oyuncu, muhabirlerin "Berkin Bey'le ilişkiniz devam ediyor mu?" sorusuna "Evet evet. İyi gidiyor, süper" yanıtını verdi. Bir süredir tiyatro oyununda yer aldığı için ekranlardan uzak olan Enver, hayranlarının beklediği müjdeyi de verdi. Ünlü isim, basın mensuplarının soruları üzerine iki farklı projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığını açıkladı.

Kerem Tunçeri ile ayrılmasının ardından Berkin Gökbudak ile ilişki yaşamaya başlayan Aslı Enver, sosyal medya hesabından sürpriz bir müjde paylaşımında bulundu. Sevgilisi Berkin Gökbudak ile gelinlik ve damatlıklı pozlarını paylaşan Aslı Enver, gönderisinin altına ise "Eveeet" notunu düştü. Öte yandan aile arasında kıyılan sade bir nikahla hayatlarını birleştiren çiftin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN