Beşiktaş’ta gündem kanat takviyesi

Beşiktaş’ta gündem kanat takviyesi

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda sakatlığı bulunan Rachid Ghezzal’e alternatif bir isim takıma kazandırılacak. Siyah-Beyazlılar, bu amaçla Dennis Man ve Takuma Asano’yu liste başına aldı.

Süper Lig’de Dünya Kupası arasına girilirken Beşiktaş da eksikleri gidermek için çalışmalara başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Siyah-Beyazlılar, transfer sezonunda en az 3 takviye yapacak. Siyah-Beyazlılarda sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Rachid Ghezzal’in yerine de alternatif isimler aranıyor.

Rumen basınında da yer alan haberlere göre Beşiktaş, İtalya Serie B’de Parma forması giyen Dennis Man’ın peşinde. 24 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde masaya oturulacağı ifade edildi. Bu sezon Parma’da 10 maçta 3 gol kaydeden Dennis Man, Romanya Milli Takımı’nda da Dünya Kupası Elemeleri’nde 2 gol kaydetti.

Dennis Man konusunda bir pürüz yaşanması halinde alternatif isimler de belirlendi. Beşiktaş’ta bu doğrultuda Japon futbolcu Takuma Asano da gündeme geldi. Siyah-Beyazlıların Bochum’da oynayan sağ açık Takuma Asano için fiyat sordu. Japon Milli Takımı ile Katar’da bulunan 28 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’a transferi konusunda sponsorlar da devreye girecek.

Bu sezon Bochum ile 7 maça çıkıp 1 asist üreten Asano 6. haftada sakatlanırken ligde 9 maçı kaçırmıştı. 2 ay takımdan uzak kalan Asano iyileşince Japon Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosuna davet edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN