Fırtına Aboubakar’ın peşinde

Fırtına Aboubakar’ın peşinde

Ara transfer döneminde takımı güçlendirmek isteyen Trabzonspor, gol yollarındaki sorunu çözmeyi hedefliyor. Bordo-Mavililer, daha önce Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar’ı liste başına alırken Al Nassr ile görüşmelere başlayacak.

Trabzonspor, ligin ikinci devresinde şampiyonluk yarışının içinde kalmayı hedeflerken bu doğrultuda transfer çalışmalarına da başladı. Ara transfer döneminde önceliği kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmak olan Trabzonspor’un Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.

Ara transfer döneminde fazla takviye yapmayı düşünmeyen Trabzonspor, gidenlerin durumuna göre hareket edecek. Başta Djaniny olmak üzere Bordo-Mavili takımdaki bazı isimlere menajerler vasıtasıyla teklifler gelmeye başlarken, Larsen’e de ülkesinden ilgi var. Suudi Arabistan basının iddiasına göre daha önce Beşiktaş forması giyen Aboubakar’ın Türkiye’ye geri dönebileceği belirtildi. Al Nassr’da mutsuz olan ve ocak ayında ayrılmayı planlayan Aboubakar ile Trabzonspor’un ilgilendiği vurgulandı. Son şampiyon Trabzonspor’un güçlü bir kadroya sahip olduğu ifade edilirken, hücum bölgesinde ise sorun yaşadığına dikkat çekildi.

Beşiktaş’ta 2 lig şampiyonluğu, 1 de Türkiye Kupası kazanan Aboubakar, Dünya Kupası’nda bulunuyor. Kamerun Milli Takımı’nın en önemli gol silahı durumundaki Aboubakar için Adana Demirspor’un da takipte olduğu belirtildi. Bu sezon 8 lig maçında 2 gol atan yıldız forvet, geçtiğimiz yıl ise 23 maçta 8 kez fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı. Aboubakar’ın kulübüyle 1.5 yıl daha kontratı bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN