Kiralık yıldızlar Kartal’ı uçurdu

Kiralık yıldızlar Kartal’ı uçurdu

Süper Lig’e verilen arada kampa giren Beşiktaş’ta kiralık oyuncuların performansı göz doldurdu. Siyah-Beyazlı ekip, ligde şu ana kadar kiralık oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım konumunda bulunuyor.

Sezona Valerien Ismael yönetiminde başlayan ancak yolunda teknik direktör Şenol Güneş ile devam etme kararı alan Beşiktaş’ta kiralık yıldızların katkısı öne çıktı. Süper Lig’de Dünya Kupası arasının ardından seri yakalayarak zirve yarışında iddialı konuma gelmek isteyen Beşiktaş, ligde şu ana kadar kiralık oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım konumunda bulunuyor.

Siyah-Beyazlılara geçici transferle gelen ve Siyah-Beyazlı formayı giyen 4 futbolcu, ortalama 74 dakika sahada kaldı. Beşiktaş’ın kiralık yıldızları bu süreçte rakip fileleri toplamda 7 kez havalandırdı. Beşiktaş’ta Dele Alli, Wout Weghorst, Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl kiralık olarak forma giyiyor. Kiralık oyuncuları ortalama 79 dakika sahada kalan Adana Demirspor’un ardından, ligde kiralık olarak transfer ettiği isimlere en fazla şans veren 2. takım da Beşiktaş oldu.

Öte yandan Siyah-Beyazlıların devre arası kamp programı da netleşti. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’e verilen arayı hazırlık maçları ve Antalya’da yapacağı kampla değerlendirecek. Dün saat 16.00’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarına başlayan Beşiktaş, 5-18 Aralık tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak. Siyah-Beyazlılar, Antalya kampı öncesinde İstanbulspor ve VavaCars Fatih Karagümrük ile Antalya kampında ise Charleroi ve Westerlo kulüpleriyle hazırlık maçları oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN