Kartal sol beki yeniliyor

Kartal sol  beki yeniliyor

Sezon başında kiralık olarak takıma dahil edilen Arthur Masuaku, teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne giremedi. Tecrübeli çalıştırıcı, kadroda düşünmediği yıldız oyuncu ile devre arasında yolların ayrılmasını talep ederken yönetimden yeni bir sol bek takviyesi istedi.

Sezona Fransız teknik adam Valerien Ismael ile başlayan Kara Kartal, kadrosunu Premier Lig yıldızlarıyla güçlendirmişti. 11 transferle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, İngiltere’den Saiss, Weghorst, Masuaku, Alli gibi önemli futbolcuları transfer etti. Valerien Ismael’in oyun formasyonu dahlinde transfer edilen futbolcular Ismael’in oyununa uyum sağlayamadı. Lige hızlı başlayan Beşiktaş ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti.

Sahada genellikle üçlü stoperle başlayan Ismael’in 5.hafta sonrasında sahaya yansıttığı futbolun aksaması sonrası yaşanan puan kayıpları taraftarı ve camiayı memnun etmedi. Ismael ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’le anlaştı. Valerien Ismael’in oyununun en önemli parçalarından biri olan Arthur Masuaku Ismael’in en fazla süre verdiği futbolculardan olmuştu. Takımın başına yeni geçen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ise Masuaku’yu oyun planına dahil etmedi. Şenol Güneş’in ilk maçında Masuaku’yu kesip Umut Meraş’ı oynatması taraftarın dikkatini çekmişti. Galatasaray derbisinde de Masuaku’yu sahaya sürmeyen Güneş’in oyuncudan memnun olmadığı anlaşıldı.

Devre arasında Masuaku ile yolların ayrılması beklenirken Beşiktaş’ta şimdiden sol bek arayışı da başladı. Önceliğini sol bek transferine verecek olan Kara Kartal, Arjantinli Enzo Diaz’ın transferini araştırıyor. Arjantin Ligi ekiplerinden CA Tallers’te top koşturan Diaz, kariyerine Arjantin’in Agropecuairo takımında başladı. 26 yaşındaki sol bek bu sezon 4 kulvarda oynadığı 46 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans gösterdi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN