Icardi’de bonservis çıkmazı

Icardi’de bonservis çıkmazı

Galatasaray, son haftalarda sergilediği performans ile beğeni toplayan Mauro Icardi’nin bonservisini istiyor. Arjantinli yıldıza İspanya’dan da talip çıkmasının ardından PSG ücret talebini yükseltince Sarı-Kırmızılılar, Icardi pazarlıklarını askıya aldı.

Süper Lig’e yıldız transferlerle başlayan Galatasaray, performans olarak ilk 10 hafta bekleneni verememişti. Sarı-Kırmızılılar son 4 haftada ritim tutarken yıldız oyuncuların performansı dikkat çekti.

Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi ve Milot Rashica, teknik heyetten tam not alırken yönetim iki isim için de devreye girdi. İki isme çıkan yeni talipler, bu oyuncuların bonservislerinin alınması adına Sarı-Kırmızılıların işini zorlaştırmış durumda. Sarı-Kırmızılı formayla 6 maçta 4 gol 3 asistle oynayan Icardi konusunda PSG’nin talepleri can sıkıyor. İlk etapta PSG’nin oldukça yüksek bir bonservis beklentisi içerisinde olduğu öğrenildi. Diğer taraftan Icardi’nin eski takımı Inter ile İspanyol devi Atletico Madrid’in Galatasaray’daki performansı sonrası oyuncuyu tekrar radara alması, piyasasını kısa sürede yükseltti.

Son haftalarda yakaladığı form grafiğiyle büyük beğeni toplayan ve Galatasaray’da ilk 11’deki yerini garantileyen Milot Rashica için de yönetim ciddi bir mesai harcayacak. Norwich’ten sezon sonuna kadar kiralanan 26 yaşındaki futbolcu konusunda 5 milyon euro bütçe ayrıldı. Ancak Kosovalı kanat oyuncusuna Almanya ve İtalya’dan yeni talipler çıktığı, bunun da tıpkı Icardi’de olduğu gibi piyasayı kızıştırdığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar bonservis teklifini daha fazla artırmayı düşünmüyor ancak pazarlıklar Dünya Kupası arasında devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN