Katar’da her şey mümkün

Katar’da her şey mümkün

Kariyerinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadele edecek Victor Nelsson, Galatasaray taraftarının desteğinden mutlu olduğunu söyledi. Zor bir grupta olduklarını belirten Danimarkalı oyuncu “7-8 maçta kupayı kazanabiliyorsunuz ve biz iyi bir takımız” dedi.

Galatarasay’ın Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson, ilk kez Dünya Kupası’nda yer almanın heyecanını yaşıyor. GS TV’ye konuşan ve Katar’da düzenlenecek turnuvanın çok büyük bir organizasyon olduğunu, her şeyin beklenebileceğini kaydeden Sarı-Kırmızılı oyuncu “Çok büyük bir turnuva tabii ki de, ama 7-8 maç içerisinde kupayı kazanabiliyorsunuz. Bizim de takımımız iyi bir takım. Danimarka güzel bir takım. Diğer rakiplerimiz de güçlü takımlar. Bir ay içerisinde göreceğiz bakalım nerelere geleceğiz” diye konuştu.

Gruptaki rakipleri Fransa’yı da değerlendiren Nelsson “Fransa’yı iyi tanıyorum. 4 ay içiresinde iki kere onlara karşı oynama şansı yakaladım. Zor bir gruptayız. Onlara karşı mücadele edeceğim ama zor olduklarını bilerek” dedi.

Galatasaraylı taraftar desteğiyle ilgili de görüş bildiren Nelsson, çok mutlu olacağını kaydederek “Umarım Galatasaray’ı ve taraftarlarımızı da mutlu edebilirim. Bizi destekledikleri zaman eğer başarılı olabilirsek, güzel oynayabilirsem ayrıca mutlu olacağım onları mutlu edebildiğim için” diye konuştu. Danimarka, D Grubu’nda Fransa, Avustralya ve Tunus’la bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN