Eski başkan Adnan Polat açıklamalarda bulundu: Cimbom Buruk’la emin ellerde

Eski başkan Adnan Polat açıklamalarda bulundu: Cimbom Buruk’la emin ellerde

Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat, Cimbom’un bu sezon şampiyon olacağına inandığını söyledi. Okan Buruk’a güvendiğini belirten Polat “Galatasaray’ın altyapısından gelen bir isim ve şu anda çok iyi gidiyor” dedi.

Galatasaray’ın 2008-2011 yılları arasında başkanlığını yapan Adnan Polat, Okan Buruk yönetimindeki futbol takımının performansı, idari ibrasızlıklar nedeniyle yaşadığı küskünlük ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon başında teknik direktörlüğe Okan Buruk’un getirilmesine çok sevindiğini aktaran Polat “Okan Buruk’un teknik direktör olması beni çok memnun etti. Okan, Galatasaray altyapısındaydı ve 16 yaşında A takıma almıştık. Benim için bir evlat gibidir. Kendisini çok severim. Ona da elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim. Şu anda çok iyi gidiyor” dedi.

Adnan Polat, Galatasaray’ın yeni kurulan bir takım olduğuna değinerek “Yeni kurulan bir takımın ilk 10-12 haftalık süreci minimum hasarla geçmesi gerek ki takım olacak süreyi kazanmış olsun. Okan Buruk da bunu gayet güzel yaptı. Şu anda liderin 2 puan gerisinde ve takım olmaya doğru gittiği görülüyor. Böyle devam ederlerse Galatasaray sezonu olması gereken yerde, zirvede bitirir. Bizim de üstümüze bir görev düşerse seve seve yaparız.” diye konuştu.

Adnan Polat, idari ibrasızlığın Galatasaray Kulübünün tüzüğünden kalkması gerektiğini dile getirdi. 2011’de idari açıdan ibra edilmediği için görevi bırakmak zorunda kalan Adnan Polat, sonrasında yaşadığı küskünlük nedeniyle uzun süre kulüpten uzak kaldı. Başkan Dursun Özbek’in idari ibrasızlığı tüzükten çıkarmaya çalıştığını hatırlatan Polat, genel kurul üyelerinin geçmiş ibrasızlıkları yok kabul ettiğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN