Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın evliliği resmen bitti: Onun için çok zordu, evrakları imzalamak istemedi

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın evliliği resmen bitti: Onun için çok zordu, evrakları imzalamak istemedi

Evlilikleriyle ilgili sansasyonel haberlerle gündemden düşmeyen Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'dan boşanma haberi geldi. Nara, boşanma evraklarını imzalayarak evliliklerini noktaladıklarını açıklayarak "Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu" dedi.

Galatasaray'ın bu sezonki yıldız transferi Mauro Icardi ile yıllardır çalkantılı bir ilişki sürdürdüğü Wanda Nara resmen boşandı. Nara, İtalya'dan Vanity Fair'e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Wanda Nara ve Mauro Icardi, Eylül ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Çift ayrılık süreci sonrası birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullanırken Nara, Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte olduğunu açıklamıştı.

1-001.jpg

'ONUN İÇİN ÇOK ZOR OLDU'

Wanda Nara, İtalyan basınına yaptığı açıklamada boşanma belgesini imzaladığını söyledi.

Nara'nın açıklamaları şu şekilde:

Mauro Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim. Sonrasında Arjantin'e gittim. Boşanma evraklarını imzaladıktan sonra reklam çekimlerine gittim, sonra TV programıma devam ettim. Ayrılalı 2 ay oldu. Aramızdaki uzak mesafeler de bize yardımcı olmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN