Icardi Cimbom’u sırtlıyor

Icardi Cimbom’u sırtlıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13’üncü haftasında Beşiktaş’ı Mauro Icardi’nin kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekibin Arjantinli golcüsü bir önceki iç saha maçında 1 gol ve 1 asist kaydederken derbide de galibiyetin kilidini açmayı başardı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasındaki derbide konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip Arjantinli santrforu Mauro Icardi’nin kaydettiği gollerle 3 puana uzandı. Karşılaşmada Galatasaray’ın gollerini atan Mauro Icardi, Süper Lig’de bu sezon gol sayısını üçe çıkardı. Arjantinli futbolcu, Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalınan maçta da bir kez ağları havalandırmıştı. Bu arada Icardi, Galatasaray formasıyla Süper Lig’de Beşiktaş’a gol atan ilk Arjantinli oyuncu olarak kayıtlara geçti. Icardi, geldiği günden bu yana özel hayatı ile gündem olsa da son haftalarda yakaladığı çıkış ile teknik heyetin yüzünü güldürmeyi başardı. Arjantinli forvet, karşılaşmanın gol perdesini açarken yaptığı yarım vole vuruşta topu 124 km hızla filelere yolladı. 59. dakikada Icardi’nin attığı golle bir kez daha öne geçen Sarı-Kırmızılıların iki topu da direkten döndü. Attığı gollerle takımına galibiyeti getiren Icardi tribünden aldığı bayrakla galibiyeti kutladı.

Icardi’nin performansı Avrupa basınının da dikkatini çekti. La Gazzetta dello Sport, Arjantinli golcünün daha önce Milano ve Genoa derbilerindeki performansını hatırlatarak “İstanbul derbisini Mauro Icardi çözdü. Maurito liderliğindeki Sarı-Kırmızlılar rakibini geride bıraktı” ifadelerini kullandı. Arjantin’den La Nacion, Mauro Icardi’nin Beşiktaş karşısında bir kez daha golleriyle gündeme geldiğini yazdı. Haberde “Mauro Icardi bir kez daha golleriyle gündeme geldi. Galatasaray’ın Türk klasiğinde galibiyetinde büyük rol oynadı” başlığı kullanıldı. Fransa’dan RMC Sport, Galatasaray-Beşiktaş derbisine geniş yer ayırdı. RMC Sport maçın yıldızı Mauro Icardi’yi ön plana çıkarırken “İstanbul derbisinde Mauro Icardi’den muhteşem vole. Galatasaray’da gerçek bir yeniden doğuş” başlığını kullandı.

Öte yandan Galatasaray, sahasında Beşiktaş ile oynadığı son 6 derbide mağlup olmadı. Siyah-Beyazlılara karşı iç sahadaki son mağlubiyetini 2016-2017 sezonunda, 27 Şubat 2017’de yapılan maçta yaşayan Sarı-Kırmızılılar, sonrasındaki 6 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray, söz konusu derbilerde 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı-Kırmızılı takım bu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde ise 2 gol gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN