Galatasaray'ın eski yıldızı kimsenin bilmediği kavgayı açıkladı! Okan Buruk'a sert tepki

Galatasaray'ın eski yıldızı kimsenin bilmediği kavgayı açıkladı! Okan Buruk'a sert tepki

2018 yazında Akhisarspor'dan Galatasaray'a transfer olan geçtiğimiz yaz transfer döneminde de sarı-kırmızılı ekipten ayrılarak Eyüpspor'a imza atan Ömer Bayram, Galatasaray'da forma giydiği dönemde Portekizli yıldız Sergio Oliveira'nın Yunus Akgün'e küfür ettiğini ve bu küfür sonrasında Portekizli oyuncuya tepki gösterdiği için Okan Buruk'un kendisini antrenmandan kovduğunu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında evinde Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 24'e yükseltti. Derbi galibiyeti sarı-kırmızılı taraftarları mutlu ederken Galatasaray'ın eski yıldızının teknik direktör Okan Buruk hakkındaki açıklamaları herkesi şoke etti.

2018 yılında Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı forma altında 126 maça çıkarak takımına 2 gol 23 asistlik katkı sağlayan Ömer Bayram, geçtiğimiz transfer döneminde takımdan ayrılarak Eyüpspor'a transfer olmuştu.

"OKAN BURUK BENİ ANTRENMANDAN KOVDU"

Youtube'daki 'Rabona' kanalına konuk olan tecrübeli futbolcu, Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtlarken Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un kendisini antrenmandan kovduğunu açıkladı.

Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'nın antrenman sırasında Yunus Akgün'e küfür ettiğini vurgulayan Ömer Bayram, Portekizli yıldızın bu hareketi sonrasında Okan Buruk'un kendisini antrenmandan kovduğunu vurguladı.

Ömer Bayram'ın yeni adresi belli oluyor! | Transfermarkt

"KÜFRÜN DE SEVİYELERİ VAR"

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Sergio Oliveira'nın Yunus Akgün'e ettiği küfür hakkında "kimse kimseye bu şekilde küfredemez"diyerek şunları söyledi:

"Sergio Oliveira, sevdiğim de bir arkadaşım. Çift kale maç yapıyorduk, küfürlü bir diyalog oldu. Sahada her şey olabiliyor anlayabiliyorum ama ilk haftasıydı, Muslera'dan sonra ikinci kaptanlık da bendeydi. Benim olduğum camiada küfürlü vs. saha içinde hoşlanmam. Küfrün de seviyeleri var. Yunus genç kardeşimiz yeni geldi, herkes çok umutlu. O anda öyle bir tartışmada Yunus'un da duygusal olduğunu bildiğim için biraz zor olacaktı,

YA İKİMİZİ DE ANTRENMANDAN GÖNDERECEKSİN

Yunus'a destek çıkmak amaçlı dedim, kimse kimseye bu şekilde küfredemez. Ben de bunu ağır şekilde gösterdiğim için hoca beni antrenmandan gönderdi. Ondan sonra Sergio suçunu falan kabul etti ama bence ya ikimizi de antrenmandan göndereceksin ya da ikimizi tutup orta yolu bulacaksın."

Ömer Bayram ile Sergio Oliveiranın idmandaki kavgası

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN