Kartal’da savunma sil baştan

Kartal’da savunma sil baştan

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattına takviye yapmak için kollarını sıvadı. Stoper için iki aday belirleyen Siyah-Beyazlılar, sağ ve sol bek bölgeleri için de uygun maliyetli isimlere yönelme kararı aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından çıktığı maçlarda savunma anlamında yetersiz kalan Beşiktaş’ta bu bölgeye takviye yapılacak. Siyah-Beyazlı ekip, tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda stoper ve sol bek takviyesine hazırlanırken Valentin Rosier’i de rotasyonda dinlendirebilecek bir sağ bek arıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in stoper takviyesi istemesiyle düğmeye basan siyah-beyazlı kulüp, aradığı futbolcuyu İspanya’da buldu. Dört sezondur Atletico Madrid forması giyen ve bu sezon sadece 3 maçta boy gösterebilen Brezilyalı oyuncu Felipe için Kartal, maliyet araştırması yapıyor. Sözleşmesi haziran ayında bitecek olan 33 yaşındaki savunmacıyı Beşiktaş, düşük bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı düşünüyor. Takımında fazla forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun da ayrılmak istediği, İspanyol medyasında konuşuluyor. Felipe, Atletico Madrid’e 2019-2020 sezonunda 20 milyon euroya transfer olmuştu. Felipe konusunda yaşanacak bir pürüz durumunda ise rota AZ Alkmaar’ın deneyimli savunmacısı Bruno Martins İndi’ye çevrilecek. Siyah-Beyazlı teknik heyet her iki oyuncu için de kulüpleri ile temas halinde.
Kayserispor’un milli sağ beki Onur Bulut da, ezeli bir rekabete neden oluyor. Hem Beşiktaş hem de Trabzonspor, 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılılarla kontratı sezon sonu bitecek olan Onur için Siyah-Beyazlıların önümüzdeki günlerde devreye girmesi bekleniyor.

Beşiktaş, sol bek içinse ilk sıraya Enzo Diaz’ı yazdı. 26 yaşındaki Arjantinli sol bek oyuncusu için Tallares Başkanı Andres Fassi, transfer görüşmeleri yapacak. Fassi, birçok menajerin de olduğu Katar’da yol haritasını da belirleyecek. Siyah-Beyazlıların gözdesi Enzo Diaz’a Racing Club ekibi de ilgi gösteriyor. Ancak; Talleres’in başkanı doların değerinden dolayı yurt içindeki kulüplere değil, yurt dışındaki kulüplere oyuncu satışı yapmayı hedefliyor. Fassi, Katar’a önümüzdeki günlerde gitmiş olacak. Arjantin ekibinin hedefi 2-3 futbolcunun satışını yüksek bedellere gerçekleştirebilmek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN