Fırtına’nın ‘Kral’ı kayıp

Fırtına’nın ‘Kral’ı kayıp

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa formasıyla gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, bu sezon ise Trabzonspor’da istediği performansı gösteremedi. Başarılı futbolcu, Dünya Kupası arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirip eski günlerine dönmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’un transfer döneminin son günlerinde Fransa’nın Lorient takımından kadrosuna kattığı golcü oyuncu Umut Bozok, yeni takımı Trabzonspor’a beklenen katkıyı vermek için çalışıyor Fazla forma şansı bulamadığı Bordo-Mavili takımda gol yollarında etkisiz kalan Umut, ligde 9 maçta 2 gol attı. Söz konusu müsabakaların 3’üne ilk 11’de başlayan Umut Bozok, 393 dakika süre aldı.

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa’da rakip fileleri 20 kez havalandırarak gol kralı olan Umut Bozok, bordo-mavili takımda çok fazla süre bulamadı. Ligin 5. haftasından itibaren forma giymeye başlayan Umut, 6. haftada 3-2 kaybedilen Adana Demirspor karşılaşmasında ilk golünü attı. 26 yaşındaki futbolcu, 8. haftadaki Kayserispor mücadelesinde attığı golle takımının 2-1 galip gelmesini sağlamıştı. Avrupa’da ise 5 maçta forma giyen Umut, 236 dakikaya 1 gol sığdırdı.

Trabzonspor, bu sezon golcü oyuncuları Gomez ve Umut Bozok’tan istediği verimi alamadı. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13 maçta iki isim toplamda 3 gol atabildi. Umut Bozok 2, Gomez ise forma giydiği 8 maçta 578 dakikada sadece 1 gol buldu. FC Kopenhag’a trasnfer olan Cornelius, bordo-mavili takım ile sezon başında Sivasspor ile oynanan Süper Kupa ve lig maçları olmak üzere toplam 5 karşılaşmada 3 gol kaydetmişti.

TRABZON DOVBYK’DE ISRARCI

Süper Lig’de istediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmenin yollarını arıyor. Abdülkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen’le sözleşme yenileyen Trabzonspor, şimdi de Dnipro’nun forveti Dovbyk ile ilgileniyor. Bordo-Mavili yönetim, sezon başında da gündeme gelen Ukraynalı başarılı futbolcu için çok ısrarcı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcü için Trabzonspor yakın zamanda harekete geçecek. Ayrıca Ukrayna kulübünün Trabzonspor’a, mali durumları sebebi ile Dovbyk konusunda kolaylık sağlamak istediği de öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN