Hatalar Fırtına’nın belini büktü

Hatalar Fırtına’nın belini büktü

Sezona istediği gibi başlangıç yapamayan Trabzonspor, bireysel hatalar yüzünden tam 8 puan kaybı yaşadı. Spor Toto Süper Lig ve Avrupa kupalarında 5 futbolcu yaptığı kritik hatalarla 6 gole neden oldu.

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, geride kalan 13 maçta topladığı 23 puanla Dünya Kupası arasına 7. sırada girdi. Lider Fenerbahçe’nin 6 puan gerisinde kalan Bordo-Mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı taraftarların eleştirilerine maruz kaldı. Savunma hataları ve bireysel hatalar Trabzonspor’un belini büktü. Bordo-Mavili ekipte 5 futbolcu yaptığı 6 hatayla sahada 8 puan bırakılmasına sebep oldu.

Sezon başında transfer edilen stoper Marc Bartra Avrupa Ligi’nde Monaco’ya karşı hata yaparken, Umut Bozok Kızılyıldız deplasmanında hata yapmış ve Trabzonspor’un Avrupa Ligi’nden Konferans Ligi’ne düşmesine neden olmuşlardı. Ligdeyse Vitor Hugo Antalyaspor karşısında, Uğurcan Kayserispor karşısında ve Larssen Ankaragücü karşısında bireysel hatalar yapmıştı. Bireysel hatalarla sahada 8 puan bırakan Trabzonspor’un bu puanları ilerleyen süreçlerde arayacağı düşünülüyor.

İnişli çıkışlı bir performans gösteren Fırtına’nın önemli bir avantajı öne çıkıyor. 45 günlük Dünya Kupası arası sonrası sakatların dönmesi ve ilk maçın lider Fenerbahçe’ye karşı olması Trabzonspor’a avantaj niteliği taşıyor. Fırtına alacağı bir galibiyetle liderle puan farkını 3’e indirmenin planlarını yapacak. Trabzonspor’un tecrübeli teknik direktörü Abdullah Avcı Dünya Kupası’nı işaret ederek 45 günlük aranın Fırtına’ya iyi geleceğini belirtmişti. Karadeniz Fırtına’nın ilerleyen süreçte nasıl performans göstereceği camia ve taraftarın merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN