'Son şampiyon' lige havlu attı: Abdullah Avcı oyuncularını hedef aldı! Tepki toplayan açıklamalar 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

'Son şampiyon' lige havlu attı: Abdullah Avcı oyuncularını hedef aldı! Tepki toplayan açıklamalar 'Abdullah Avcı istifa etmeli'

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olan Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı'nın açıklamaları bordo- mavili taraftarların tepkini topladı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı.

Geçen hafta evinde ağırladığı Konyaspor karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, taraftarlarını üzüntüye boğmuştu. Fırtına bu akşam da deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Geçen hafta Konyaspor karşılaşmasında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Trabzonspor, bu akşam da 0-1 öne geçmesine rağmen Ankaragücü karşısında üstünlüğünü koruyamadı.

Karadeniz ekibinin teknik adamı Abdullah Avcı, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken oyuncularını hedef aldı. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

"ABDULLAH AVCI İSTİFA ETMELİ"

Abdullah Avcı'nın açıklamaları sonrasında sosyal medyadaki bazı bordo-mavili taraftarlar Abdullah Avcı'yı istifaya davet ederek 'bu kadar çok harcama yapıp bu kadar kötü oynamanın hesabı verilmeli', 'Abdullah Avcı istifa etmeli', 'Avcı gidene kadar maç izlemeyeceğim' gibi yorumlarda bulundu.

OYUNCULARINI HEDEF ALDI: TATSIZ TUTSUZ OYNADILAR

İşte Abdullah Avcı'nın tepki toplayan açıklamaları:

"İlk yarıda iki takım adına da karışık, kimsenin oyuna girmediği ve topun bazen havada ve yerde olduğu tatsız tutsuz bir oyun vardı. Biz ve rakibimiz oyunu ele almadı. Toplam 22 maçı geride bıraktık, inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu. Değerlendirmeyi, izinden sonra yapacağız. Ona göre bir planlama yapmamız gerekiyor.

apom.jpg

İlk yarı, iki takım adına da karışık. Zemin çok kötü. Oyunu bir türlü iki takım da eline alamadı. İkinci yarı oyun tamamen bizdeydi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN