Fırtına’nın yıldızları Avrupa’nın radarında

Fırtına’nın yıldızları Avrupa’nın radarında

Süper Lig’de inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor’un yıldızlarına Avrupa kulüpleri kancayı taktı. Sezon başında takıma dahil edilen Marc Bartra’ya ülkesi İspanya’dan, Jens Stryger Larsen’e ise Danimarka’dan talip çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezona istediği gibi başlayamasa da yıldız oyuncuları Avrupalı kulüplerin dikkatini çekti. Trabzonspor’un sezon başında İspanya La Liga ekibi Real Betis’ten transfer ettiği Marc Bartra, Fırtına’nın savunma hattına büyük güç kattı.

Trabzonspor formasıyla 19 maça çıkıp 1 gollük performans ortaya koyan 31 yaşındaki stopere, La Liga’dan talipler olduğu bildirildi. Trabzonspor’un 1 milyon 250 bin euro bonservis bedeli karşılığında aldığı oyuncu için Getafe ve Espanyol’un takipte olduğu belirtildi. İspanyol savunmacının Trabzon’da kalmaya sıcak baktığı ifade edilirken yönetim ise teklifleri dinlemeye alacak. Sezon başında Trabzonspor’a katılan başarılı sağ bek Larsen içinse ülkesi Danimarka’nın önde gelen kulüplerinden Bröndby’nin devreye girdiği bildirildi.

Danimarka’da yayın yapan B.T.’nin haberine göre, Bröndby’nin yeni sahipleri “Global Football Holding’in” takıma gerekli takviyelerin yapılması için kesenin ağzını açtığı belirtildi. Bröndby’nin sportif direktörü Carsten Jensen ve ekibinin, hem sağ bek hem de sol bek oynayabilen 31 yaşındaki futbolcu Larsen’in, ara transferde ya da sezon sonu transfer edilmesi için büyük çaba harcadıkları öne sürüldü. Danimarka’nın Katar’da yapılacak Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Larsen’in, Trabzonspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN