Beklenen performansı henüz gösteremedi: Jesus’tan Pedro’ya gözdağı

Beklenen performansı henüz gösteremedi: Jesus’tan Pedro’ya gözdağı

Dünya Kupası arasına zirvede giren Fenerbahçe, ligdeki yükselişini yeni yapacağı transferlerle sürdürmek istiyor. Joao Pedro’nun bir türlü beklenen performansı sergilememesi nedeniyle teknik direktör Jorge Jesus, Brezilyalı oyuncuya takviye ihtimali ile gözdağı verdi.

Dünya Kupası arası öncesi oynanan 13 karşılaşmada formuyla öne çıkan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturuyor. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 13 haftada Fenerbahçe, 9 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 29 puan topladı. Ligde en fazla gol atan Sarı-Lacivertliler rakip kaleye toplam 39 gol gönderirken kalesindeyse 14 gol gördü. Fenerbahçe’de Enner Valencia gol performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ekvador’lu forvet bu sezon çıktığı 20 maçın 13’ünde ilk 11’de forma şansı buldu ve 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Ligde gol krallığı listesinin tepesinde bulunan Valencia’nın performansı teknik direktör Jesus’u ve taraftarı memnun ediyor. Sezon başında büyük umutlarla Cagliari takımından transfer edilen Joao Pedro’ysa beklenen performansı henüz gösteremedi. 6 milyon euro bonservis bedeli ödenerek takıma katılan Pedro, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 15 maçta sadece 2 gol ve 1 asist yapabildi.

jesus.jpg

İtalyan basınına göre devre arasında Fenerbahçe’den ayrılacak olan Pedro, teknik direktör Jesus’la toplantı gerçekleştirdi. Jesus, 45 günlük devre arasında Pedro’nun üst seviyeye çıkması gerektiğini belirtti. Gol problemi yaşamayan ancak defansif aksiyonlarda yetersiz olan Fenerbahçe’nin transfer döneminde savunmaya katkı yapacağı öne sürüldü. Ligde geride kalan 13 haftada stoper Serdar Aziz’in beklenen performansı gösterememesi Fenerbahçe’nin devre arasında stoper takviyesi yapacağını gösteriyor.

KANARYA GÖZÜNÜ KAAN’A DİKTİ

Gol problemi yaşamayan ve ligde en fazla gol atan takım olan Fenerbahçe, devre arasında savunmaya katkı yapmak istiyor. Takımın hücum performansından memnun olan teknik direktör Jorge Jesus savunmaya Kaan Ayhan’ın transfer edilmesini istedi. Sadece Fenerbahçe’nin değil diğer üç takımında ilgisi olması bu transferi zora sokuyor. 8+3’lük yerli kuralı sebebiyle transferde yerlilere yönelen diğer büyük takımların da stoperde kadrosuna katmak istediği isim Kaan Ayhan oldu. Kaan Ayhan’ın transferi için menajerine Fenerbahçe’yi bekleyelim dediği öne sürüldü. Milli stoperin hangi takıma transfer olacağı merak konusu oldu.

FERDİ’NİN BEDELİ 25 MİLYON

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’na rekor transfer teklifi geldiği öne sürüldü. Sezon başında takıma katılan Portekiz’li teknik direktör Jorge Jesus’la beraber performansı yükselen Milli futbolcudan Fenerbahçe’nin 25 milyon euroluk bonservis beklentisinde olduğu belirtildi. Başarılı futbolcuyu Napoli, Ajax, Inter gibi Avrupa’nın dev kulüpleri takip ediyor. Napoli ile Inter’in Giresunspor mücadelesine gözlemci gönderdiği iddia edilmişti. İddialara göre her iki takımın da gözlemcisi Ferdi Kadıoğlu’na tam puan verdi. Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 18 maçın 15’inde ilk 11’de forma giyen Kadıoğlu, henüz gol atamazken 1 asistlik performans gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN