Avcı’nın hedefi vites yükseltmek

Avcı’nın hedefi vites yükseltmek

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, saha içindeki sorunlara çözüm arıyor. Tecrübeli çalıştırıcı “Teknik ve zihinsel yönden nasıl daha iyi olabiliriz diye hep beraber düşünmeliyiz” sözleriyle oyuncularına mesaj verdi.

Geçen sezon Trabzonspor şampiyonluğa ulaşırken, teknik direktör Abdullah Avcı’nın sahaya yansıttığı taktik de taraftar ve camia tarafından desteklenmişti. Bu sezon istediği oyunu sahaya yansıtamayan Bordo-Mavililerde, Avcı ve ekibi saha içindeki sıkıntılara çözüm arıyor. Dünya Kupası arasına ligde aldığı 23 puanla 7. sırada giren Fırtına, 13 haftalık periyotta 19 gol atarken kalesinde de 16 gol gördü. Geçen sezon ilk 13 haftada, 10 galibiyet 3 beraberlik alan Trabzonspor, bu sene performansıyla geçen sezonu arattı.

Dünya Kupası arasından sonra Trabzon’da kampa giren Trabzonspor, mevcut kadroyla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı Dünya Kupası arasını yeniden toparlanma adına iyi bir fırsat olduğunu belirtmişti. Bu arayı iyi değerlendirmek isteyen Avcı, sık sık oyuncularla özel görüşmeler gerçekleştirerek formsuz durumda olan futbolcuların form durumlarını yükseltmeyi hedefliyor. Fırtına’nın patronu Avcı konum olarak daha iyi duruma gelmeleri gerektiğini söylerken “Teknik, taktik ve zihinsel yönden nasıl daha iyi olabiliriz diye hep beraber düşünmeliyiz. Biz de düşünüyor ve sorguluyoruz. Daha iyilerini yapabilmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor, stopere ve hücum hattına transfer yapmak istiyor. Stopere Brezilya Ligi ekiplerinden Fluminense’nin kaptanı Nino’yu transfer etmek isteyen Fırtına, transfer şartlarını araştırıyor. Santrafora da Dovbyk’i isteyen Bordo-Mavililer Dnipro’nun bonserviste indirime gitmesini bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN